• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Презентација Јавних позива и конкурса НЗС за 2019. годину

У  циљу реализације програма и мера активне политике запошљавања предвиђених програмом рада за 2019. годину, Национална служба запошљавања расписала је Јавне позиве и конкурсе чију презентацију спроводи широм Србије по регионима и општинама.

Филијала за запошљавање Пожаревац, је тако у сарадњи са Регионалном Привредном комором за Браничевски и Подунавски округ, организовала и састанак са послодавцима са територије општине Жагубица, у Жагубици, 11. марта.

Присутне је на почетку поздравила директор филијале Пожаревац Соња Мирић, а затим се обратио и Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.

Циљ промоције био је да се у непосредном контакту са послодавцима презентују могућности ангажовања и запошљавања незапослених са евиденције, објасне услови и дају одговори на конкретна питања.

На скупу који је Национална служба за запошљавање филијала Пожаревац, организовала у Жагубици, учествовао је велики број предузетника, представника малих и средњих предузећа, привредних друштава, удружења и јавних установа.


img 663

social housing125 x 125

© 2022 Општина Жагубица
design by XB