• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Успешан наступ Туристичке организације општине Жагубица на 40. Међународном Сајму туризма у Београду

Turisticka organizacija Zagubica na Sajmu turizma u beogradu 2018Јубиларни 40. Међународни Сајам туризма, завршен је у недељу, 25. фебруара у Београду.

Једна од најуспешнијих манифестација у земљи и региону окупила је излагаче из земље и света, а могле су се видети и богате понуде туристичких агенција, савеза и организација, хотела и туристичких центара. Потенцијале и понуду Хомоља представила је традиционално и ове године Туристичка организација општине Жагубица, а штанд је сва четири дана био веома посећен.

Своје импресије изразили су председник Скупштине општине ЖагубицаОливера Пауљескић и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, који су са сарадницима посетили штанд, посебно истичући циљеве самог доласка на Сајам.

Штанд Туристичке организације је поред осталих уважених гостију посетио и председник општине Петровац на Млави Душко Нединић.

Локално руководство општине Жагубица обезбедило је грађанима бесплатан одлазак на Сајам, а анкета, коју је спровела локална телевизија "Хомоље" Жагубица, показала је њихово задовољство.

Директор Туристичке организације општине Жагубица Владан Лазић, захвалио је Ловачком Удружењу „Јован Шербановић“ из Жагубице и гостима - ловцима из Словачке и из Скандинавских земања, Техничкој школи Жагубица, Удружењу жена „Етно даме” и локалном руководству, који су учешћем и посетом, обогатили простор Туристичке организације на сајму.

Лазић је такође истакао, да без помоћи локалне самоуправе општине Жагубица, учешће на Сајму не би било оствариво.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=sQBHhA_ZQ70{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB