POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

“Балкан Опен-2018” Пожаревац

 Balkan open 2018 u Pozarevcu Karate takmicenjeУ недељу 11.новембра у пожаревачком Културно Спортском Центру,  одржан је Међународни Kарате турнир „Балкан Опен - 2018“ у организацији Српске карате Уније.

Опширније...

Пројекат прекограничне сарадње Румунија Србија - Заједнички тренинг ватрогасаца из Рекаша и Жагубице

 Zajednicki trening vatrogasaca iz Rekasa i ZagubiceУ оквиру пројекта „Ватрогасци и управљање ванредним ситуацијама Рекаш -Жагубица“ у Рекашу, у Румунији, одржан је заједнички тренинг ватрогасаца Доборовољног ватрогасног друштва из Рекаша и ватрогасаца из Жагубице.

Опширније...

Активности Ватрогасне јединице у Жагубици у 2018. години

 Aktivnosti Batrogasne jedinice u Zagubici 2018Година 2018., у раду Ватрогасно – спасилачке јединице Жагубица, била је пуна радних задатака.

Опширније...

Дан примирја у Првом Светском рату

 Drzavni praznik 11. novembarДан капитулације Немачке у Првом Светском рату је државни празник у Републици Србији који се обележава 11. новембра.

Опширније...

V Седница Штаба за ванредне ситуације

 5 Sednica Staba za vanredne situacije u ZagubiciПета седница Штаба за ванредне сутуације општине Жагубица одржана је у среду,7.новембра. Седницом је председавао Предраг Ивковић, заменик команданта Штаба,а на Дневном реду било је осам тачака.

Опширније...

Изложба фотографија “И ово је Србија”

 Izlozba I ovo je Srbija u ZagubiciУ Жагубици је 1.новембра, у Галерији хола Дома културе, отворена изложба фотографија „И ово је Србија“, аутора Зорана Цветковића.

Опширније...

Асфалтирање улица у Лазници

 Asfaltiranje ulica u LazniciГрађевинска сезона у жагубичкој општини, иако је новембар, још увек траје, а радови се обављају пуном динамиком, по готово свим насељима.

Опширније...

Полицијска станица у Жагубици добила радар

 Policijska stanica u Zagubici dobila radarАгенција за безбедност Саобраћаја Републике Србије у сарадњи са Министарством унутрашњих послова реализује пројекат „Брзина“, који у највећој мери указује на најчешће узрочнике  саобраћајних незгода, а то су  прекорачење брзине, односно неприлагођена брзина и вожња под дејством алкохола.

Опширније...

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji