• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Обележен Дан здраве хране у Лазници

-Dan zdrave hrane u Laznici 2015Кампању Октобар-месец правилне исхране реализују Заводи за Јавно здравље од 2001. године, под покровитељством Министарства здравља Републике Србије, а подршку пружају здравствене и образовно-васпитне установе, друштвено-хуманитарне, спортско-рекреативне, културне и друге организације и удружења.

Занимљивим садржајима се сваке године Дан здраве хране обележава и у установама општине Жагубица, па тако и у Основној школи “Јован Шербановић” у Лазници.

Предавање о здравој исхрани је неизоставни део целе приче, где је по речима субспецијалисте за дијететику др Саше Дражиловића, циљ да се најшира популација информише и стекне нова знања у вези са здрављем и правилним навикама у исхрани и формира исправне ставове о храни која је најбоља и посебно прилагођена сваком организму.

Поред предавања, Дан здраве хране у Лазници обележен је и кратким културно- уметничким програмом који су извели ученици свих разреда лазничке основне школе у присуству родитеља, директора школа, наставника, као ипредставника локалног руководства општине Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=XVC1CVaRdvY{/videobox}


© 2019 Општина Жагубица
design by XB