• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Извештај са 51. седнице Oпштинског већа

51 sednica Opstinskog veca ZagubicaСедница Oпштинског већа општине Жагубица којом је председавао Сафет Павловић, председник општине, садржала је низ важних питања о којима су разматрали чланови већа, директори предузећа и остали представници ресорних одељења Oпштинске управе.

На 51. седници говорило се о 40. тачака, од којих ће одборници СО на наредном заседању гласати за: Предлог Одлуке о јавном задуживању општине Жагубица, Предлог о измени и допуни предлога плана капиталних инвестиција за 2015. годину, Предлог годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Жагубица за 2015. годину, план рада за 2015. и извештај о раду за 2014. годину Културно – просветног центра „Јован Шербановић“ Жагубица, Предлог одлуке о локалним комуналним таксама, Извештај о раду ЈП Дирекције за изградњу и развој, Извештај о раду ЈП Туристичке организације општине Жагубица за 2014. годину, Захтев поменутог предузећа за добијање сагласности на одлуку о измени и допуни статута, Извештај о раду Општинске управе општине Жагубица и Извештај о пословању ЈКП „Белосавац“ Жагубица.

Поред поменутих тачака, већници су гласали и за Предлог Правилника о измени и допуни правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Општинској управи општине Жагубица, Предлог чланова Организационог одбора за 13. Сабор Врела Хомоља као и програм подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Жагубица за 2015. годину.

По одлуци Општинског већа општине Жагубица, многобројни захтеви за новчану и друге врсте помоћи биће прослеђене надлежним инстутуцијама на разматрање и усвајање.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=DVi03_V7ab0{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB