• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Започето уређење Старог Дома у Жагубици

Pocetak radova na starom Domu u ZagubiciЗграда старог Дома културе у Жагубици део јекултурне баштине општине Жагубица и представља богато културно наслеђе. Вођена чињеницом да ово старо здање треба заштити, сачувати и обновити, локална самоуправа истоимене општине знатан део новца из буџета определила је за реконструкцију и уређење унутрашњости и спољашњости објекта који је некада мештанима био једино место за окупљање и забаву. Радови започети пре неколико дана изводе се по плану, а у исто се уверио и Сафет Павловић, први човек општине Жагубица који је 09. јула са сарадницима био на лицу места.

"Све што је обећано грађанима општине Жагубица у изборној кампањи полако се реализује. Упркос тешкој финансијској ситуацији локална самоуправа улаже напоре да све обећано уради и испуни. Извођач радова за реконструкцију Старог дома је изабран и исти су започети, а ускоро следе радови у насељима Суви До и Крепољин. Очекује нас расписивање Јавне набавке за извођаче радова па ћемо након тога кренути са пословима. Циљ је да грађевине које су наслеђене у катастрофалном стању доведемо до нивоа да наши грађани могу у потпуности да их користе за разна дешавања", истиче председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Сређивање Старог дома културе представља велику инвестицију са добрим циљем, а то је:  лепши живота грађана општине Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=bz114ai1jcY{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB