• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршна конференција програма "Exchange 3"

Zahvalnica  EXCHANGE 3Завршна конференција програма "Еxцханге 3", одржана је у Београду у хотелу Хајат, дана 27.02.2013. године.

У уводном делу конференције присутнима су се обратили Венсан Дежер, шеф Делегације Европске уније у Републици Србији, Верица Калановић, министарка регионалног развоја и локалне самоуправе и Ђорђе Станичић, генерални секретар СКГО.

Програм "Exchange 3" представља наставак акција и мера које су започеле у оквиру Exchange 1 и Exchange 2 и усмерен је ка увођењу ЕУ модела у функционисање и побољшање капацитета и ефикасности локалних самоуправа у Србији. Реализацијом, програм "Exchange 3" допринео је јачању капацитета локалних самоуправа у Србији за даље учешће у процесу децентрализације у складу са стандардима Европске уније.

Током завршне конференције, представљени су пројекти које су локалне самоуправе реализовале уз помоћ Европске уније.

За сарадњу у реализацији програма "Exchange 3" и успешно спроведен општински пројекат "РАЗВОЈ КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ЛОКАЛНИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ", општини Жагубица је додељена захвалница, која је на завршној конференцији уручена Мр Саши Огњановићу, председнику општине Жагубица.

 

 

 

 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB