• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршено финале турнира у малом фудбалу "Јошница 2015"

1Svetoilijski turnir u malom fudbalu u Josanici 2015Укупно 17. екипа узело је учешће на Светоилијском турниру у малом фудбалу „Јошаница 2015“, који је одржан од 03. – 09. августа. Победу је ове године однела екипа фудбалера „Жика Бомба“ Лазница.

Омладинска органицација из Јошанице у сарадњи са Месном заједницом организовала је турнир на опште задовољство свих генерација, јер у дане турнира у селу на игралиште дође већина житеља жељних разговора и забаве.

Ненад Миленковић, председник организационог одбора каже да је такмичење пратила лепа атмосфера током свих вечери и да је све протекло на фер и коректан начин без инцидената, а оно што је најбитније јесте дружење.

Председник Фудбалског Савеза општине Жагубица Дејан Тошић, захвалио је локалној самоуправи на финансијској помоћи и подршци и ове сезоне на турнирима и изнео мишљење да је улагање у спортске активности права ствар.

Финална утакмица  у којој су се састале екипе „Шмекери“ Селиште и „Жика Бомба“ Лазница, завршена је резултатом 1: 7, док је утакмица за треће место у категорији сениора завршена резултатом 3:0 у корист екипе МЗ „Врело“ Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=tAeINHZIUCI{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB