• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршен турнир у малом фудбалу Осаница 2014

zavrsen turnir u malom fudbalu - Osanica 2014Пертовдански турнир у малом фудбалу у Осаници успешно је завршен и ове године закључено је по завршетку истог.

Финално вече је окупило доста посетилаца којих је било и током трајања турнира протеклих десет дана. Утакмице су последње финалне вечери помно пратили и представници локалне самоуправе општине Жагубица на челу са председником општине Жагубица Сафетом Павловићем.

Владимир Симеоновић, члан организационог одбора турнира каже да се такмичило укупно  16 екипа сениора и пет екипа кадета.

"Прво место у категорији сениора освојила је екипа "Фарма Балановић", друга позиција припала је Месној заједници из Осанице, а трећа екипи "Мењачница врабац". Посета је била задовољавајућа, присуство екипа и квалитет фудбала који је приказан је на високом нивоу, што у правом смислу речи служи сврси, а то је промоција фудбала и спорта у општини Жагубица. Захваљујем општини и свима који су помогли да турнир у потпуности успе", издваја Симеоновић.

Најбољим екипама турнира  награде и пехаре  уручили су председник општине Жагубица, Сафет Павловић и Народни посланик Оливера Пауљескић.

Генерално посматрано турнир "Осаница 2014" оправдао је очекивања и протекаојеу пријатној, фер и спортској атмосфери.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=wEFw9VFFusU{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB