• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Додељен пехар победничком клубу "Борац" Вуковац за сезону 2013 - 2014

fk Borac - Vukovac dobio peharЈесењи део фудбалског првенства у оквиру Oпштинске фудбалске лиге 2014 - 2015. године почео је у суботу, 06. септембра, а током протеклог викенда одиграно је пет утакмица. Пре почетка прве првенствене утакмице у Вуковцу, где су се састали ФК "Борац" Вуковац и ФК "Звезда" Изварица, пехар је додељен победничком клубу "Борац" Вуковац за такмичарску сезону 2013 - 2014.

Испред извршног одбора Фудбалског Савеза општине Жагубица фудбалере је поздравио Дејан Тошић, председник Фудбалског Савеза општине Жагубица,  који је свим екипама пожелео пуно успеха и истакао да ће у овој сезони Општинска лига бројати 11. клубова што је за сваку похвалу, како Фудбалског Савеза тако и саме општине Жагубица.

"Први пут се после 15 - так година десило да Општинска лига броји 11. клубова, што је и потврђено на пленуму представника фудбалских клубова општине који смо одржали синоћ. Желим да играте добар фудбал, а најбољи на терену оствариће и најбоље резултате тј. прво место. Желим вам успешну сезону и квалитетну игру", рекао је Тошић.

Утакмица између фудбалских клубова "Борац" Вуковац и "Звезда" Изварица завршена је резултатом 5:2.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=wATUfSE4Pn4{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB