• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Божићни турнир - Крепољин 2013

Turnir Krpoljin 2013На иницијативу Социјалистичке омладине Жагубица настављен је Божићни турнир у малом фудбалу у Крепољину. Организатори турнира су Месна заједница "Горњак " Крепољин, О.Ш. "Јован Шербановић", као и Социјалистичка омладине Жагубице. Турнир је и ове године почео 3. јанура и трајао све до првог дана Божића. Фискултурна сала Основне Школе "Јован Шербановић" у Крепољину била је препуна навијача.

"Ове године имали смо 12 екипа. Екипе су биле углавном са територије наше општине, мада смо имали и екипу из Малог Лаола, која је ове године била чак и победник на турниру, освојили су прво место. Друго место, освојила је екипа "Рудар" из Крепољина, док је треће место освојила екипа "Победа" из Осанице. Обезбедили смо наградни фонд који је у целини износио 60.000 динара и био је распоређен тако да је за прво место износио 35.000 динара, 18.500 динара за друго место и 7.500 динара за треће место. Од осталих активности које смо имали током турнира јесте божићна лутрија, традиционална. Ове године смо поклонили плазма телевизор, ономе ко је имао највише среће вечерас. Пре финалне утакмице имали су прилике гледаоци да виде и ревиалну утакмицу девојака. Било је за сваког по нешто", истакла је Александра Ђорђевић, члан организационог одбора.

Спонзори који су омогућили организацију турнира били су: општина Жагубица,која је ове године изашла у сусрет, затим  компаније "Aster Energy" iz Kragujevca i "Atel" iz Kovina, Јавна предузећа са територије општине Жагубица и појединци из месне заједнице.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=87y_nRMlvvI{/videobox}


© 2020 Општина Жагубица
design by XB