• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Бесповратна средства за нове пројекте

Safet potpisivanje.Still001На основу Одлуке о расподели средстава по јавном позиву за подношење захтева за расподелу средстава предвиђених Програмом мера о распореду и коришћењу средстава за подршку развоја Месних заједница у 2013. години, општини Жагубица као подносиоцу захтева додељена су бесповратна средства у укупном износу од 2.664.760,00 динара за суфинансирање три пројекта.

- За суфинансирање Пројекта "За лепши живот Крепољина", који се реализује на подручју месне заједнице "Горњак" Крепољин, општини Жагубица од стране Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе додељена су бесповратна средства у износу од 950.000,00 динара. За суфинансирање Пројекта "Да село живи", који се реализује на подручју месне заједнице Милатовац, као корисника средстава, додељена су бесповратна средства у износу од 886.760,00 динара. Општини Жагубица додељена су и бесповратна средства у износу од 828.000,00 динара за суфинансирање Пројекта "Култура - шанса за све", који се реализује на подручју месне заједнице Врело, као корисника средстава - истакао је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић у присуству својих сарадника потписао је уговоре о бесповратном коришћењу средстава између Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе и општине, чиме уговори ступају на снагу, а оно што предстоји, јесте реализација пројеката.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=-488pXwti0E{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB