• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Апсолутна победа коалиције СПС-СНС

Izbori za Savet MZ u opstini ZagubicaУ општини Жагубица су 29. децембра 2013. године одржани избори за чланове Савета 15. Месних заједница на нивоу општине, док су 12. јануара одржани избори у МЗ Лазница и поновљени избори у МЗ Близнак. Грађани су се изјашњавали и за завођење месног самодоприноса. Општинска изборна комисија утврдила је да референдум који је спроведен на подручју Месних заједница општине Жагубица није пуноважан, јер на истом није гласала већина грађана.

Председник Скупштине општине Жагубица Небојша Илић, задовољан је атмосфером у којој су избори протекли, одзивом грађана и постигнутим резултатом.

Највећи број бирача определио је глас изборној листи Социјалистичка партија Србије – Српска напредна странка, тако да је владајућа коалиција у општини Жагубица СПС - СНС у свим Месним заједницама добила највеће поверење грађана.

„Избори су протекли мирно и коректно, владајућа коалиција на општинском нивоу победила је и у свим месним заједницама, што је знак да су грађани препознали наш труд и залагање за стварањем бољих услова живота и дали нам подршку на првом нивоу власти, месним заједницама, што очекујемо и на неким наредним изборима на вишем нивоу“, истиче председник општине Жагубица.

У наредном периоду следе састанци новоизабраних чланова савета месних заједница на којима ће се бирати председник.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=xAfBOFfMazw{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB