• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Активности МЗ "Крепољин"

mz krepoljinУ Крепољину као и у свим насељима општине Жагубица, најактуелнији проблем  је водоснабдевање. По речима председника МЗ "Горњак" Крепољин, Предрага Ивковића, који је гостовао у телевизији "Хомоље" у Жагубици, у Крепољину је урађена комплетна реконструкција водовода и ове активности дају добре резултате.  Oбзиром да су прошлог  лета, које је било веома сушно, сва домаћинства у насељу имала  воду и ретко када остајала без ње,  може се рећи да је у односу на ранији период ситуација са водоснабдевањем у Крепољину  на задовољавајућем  нивоу.  

Такође, Месна заједница Крепољин је у сарадњи са локалном самоуправом решила питање проширења сеоског гробља.  Обезбеђена је парцела површине  27 ари за проширење гробних места која ће бити на располагању грађанима Крепољина а која је била један од већих проблема.

Како би грађанима Крепољина обезбедили боље услове за живот , Месна заједница " Горњак " Крепољин и локална самоуправа општине Жагубица имају доста планова за текућу годину, а један од тих планова је и сређивање Дома за културу.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=gUyakKoXaOU{/videobox}

 

 

 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB