• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Oпштинска смотра рецитатора "Жагубица 2014"

Opstinska smotra recitatora u ZagubiciУ организацији Културно - просветног центра "Јован Шербановић", у Жагубици, 29. марта одржано је општинско такмичење у рецитовању.

Општинска смотра рецитатора "Жагубица 2014", окупила је ученике три узрастне категорије: од првог до четвртог, од петог до осмог разреда и средњошколце. Укупно 30 такмичара надметало се у рецитовању песама са различитим темама. Конкуренција је била велика, а жири је имао тежак задатак да од свих учесника изабере најбоље. Тако су у млађем узрасту прва места заузеле Ивона Илић као трећа, Елена Пистолић друга и Милица Пајић којој је припало прво место. У средњем узрасту, где су се такмичили ученици од петог до осмог разреда, најбоље извођење имала је Маја Радосављевић, другопласирана Емилија Малиновић, а трећепласирана Милена Живковић. Код  старијег узраста прва три места заузеле су Емилија Дачић, Емилија Радосављевић и Емилија Хоџић.

Нијансе су и овог пута одлучиле победнике, али је у сваком случају ово била добра припрема за Oкружно такмичење рецитатора које ће бити одржано 13. априла.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=ePtGrtSaVhg{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB