• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Ученици у Селишту започели школску годину у уређеним просторијама

-Sredjene skolske prostorije u SelistuУченици у Селишту, издвојеног одељења школе „Јован Шербановић“ Лазница, школску годину започели су  у уређеним просторијама, за чије је сређивање новац опредељен из буџета општине Жагубица.

Школу у Селишту посетио је председник општине Жагубица Сафет Павловић, са најближим сарадницима и уверио се да ће за ученике у овом објекту школске 2015 – 2016 настава бити безбедна.

Напомињући посебно да је школа била у изузетно лошем стању, поред тога што је захвалила локалној самоуправи, уцитељица Жељкица Пећић је истакла да jе доста тога урађено како би и ученици у Селишту имали пријатан боравак у школи.

Школа је добила сређену учионицу, зборницу и ходник, замењена је столарија, урађена нова инсталација и расвета...  А у сарадњи Месне заједнице Селиште и родитеља чија деца похађају наставу, ограђено је и школско двориште.

Улагање у школске објекте на читавој територији општине Жагубица исплативо је у потпуности, јер је безбедност ученика на првом месту, па ће тако поред урађеног до сада, у школи у Селишту наредних дана бити обезбеђене и друге неопходне ствари како би школовање деце било боље.

Наставу у подручном одељењу у Селишту школе „Јован Сербановић“ из Лазнице ове школске године похађаће само пет ђака од првог до четвртог разреда, а локална самоуправа ће се и даље залагати да без обзира на број ученика све школе из године у годину имају боље услове за рад. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=B2BZx9Cnlgg{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB