• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Успешно завршена школска година у основној школи у Лазници

Zavrseno drugo polugodiste u O.S LaznicaУченици Oсновне школе "Јован Шербановић" Лазница одржали су приредбу поводом завршетка другог полугодишта школске 2013/2014. Игром, песмом и глумом представили су знање стечено на часовима допунских секција и лепим наступима потврдили да су у школи поред учења, врло важни дружење и пријатељставо.

У дворишту школе окупили су се представници локалне самоуправе, директори школа, наставници, родитељи, чланови породица и остали који су учествовали у раду школе током године.

Директор О.Ш. „ Јован Шербановић“ Лазница Станиша Зрнкаревић, поносан је на све ђаке који су завршили школску годину и показали спремност да своју личност обогате знањем из различитих области. Присутнима је изразио захвалност на доласку, а ученицима пожелео да се лепо одморе и распуст проведу у добром расположењу.

Свечаност поводом завршетка другог полугодишта, била је прилика да се ученицима и наставницима доделе дипломе и награде за стечено знање и постигнуте успехе током године. За ђака генерације проглашен је Никола Ченаковић из Лазнице.

Летњи распуст, према календару Министарства просвете, трајаће до 31. августа, а нова школска година почеће у понедељак 1. септембра.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=SlCjDUM1qKI{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB