• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

У току су припреме за Дан општине Жагубица

-Pripreme za Dan opštine ŽagubicaРад локалног руководства општине Жагубица првих дана септембра бележе и интензивније активности које обухватају припреме за обележавање 25. септембра, Дана општине, па је, сходно томе, председник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић укратко и најавио неке од планова за тај важан дан, како би се гости и сами грађани Жагубице и околних насеља информисали и увеличали славље.

„У току су припреме свечаног обележавања Дана ослобођења и тим поводом биће обележена свечана седница Скупштине општине Жагубица. У склопу обележавања Дана општине свечано ће бити отворен Дом културе у Крепољину, Дом културе у Жагубици и Ловачки дом у Жагубици. Дан општине биће и прилика да се свечано обележи завршетак радова на енергетској ефикасности у Основној школи „Моша Пијаде“ у Жагубици, где очекујемо и присуство министра за рударетво и енергетику г-дина Александра Антића“, истакао је председник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић.

Поред наведеног, сумираће се и резултати рада локалне самоуправе између два септембра у кратком филму, а званице ће имати прилике да посете изложбе и друге садржаје којима ће бити обележен Дан општине Жагубица 2015. године.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=lf3BP_EbxMQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB