• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

У Изварици испуњена и реализована сва предизборна обећања

Renoviranje Doma kulture u IzviraciУ општини Жагубица грађевинска сезона је у пуном јеку. Радови се тренутно изводе и у насељу Изварица, а односе се на уређење Дома културе и комплетном реновирању зграде старе Mесне заједнице која већ неколико деценија није у функцији. У првој фази реконструкције ради се на замени кровне конструкције, а након тога следи уређење спољне и унутрашње фасаде. У једном делу реновираног објекта биће отворена сеоска кафана, поручује председник Месне заједнице.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, посетио је радове како би се лично уверио у квалитет извођења истих и поштовање рокова за завршетак, и том приликом истакао да ће локална самоуправа уложиоти напор да у реновирани објекату пресели и месну канцеларију како би ово постало центар села и окупљања мештана.

Завршетком радова на згради старе месне заједнице биће испуњено 100 одсто обећања датих мештанима Изварице у предизборној кампањи. У протеклом периоду у овом селу уређени су атарски и брдски путеви, асфалтиране улице, побољшана електрификација и решен вишедецинијски проблем водоснабдевања мештана.

Локална самоуправа општине Жагубица и актуелно руководство у месним заједницама широм општине истичу да су једни од ретких заједница која је успела да испуни највећи број обећања датих на Изборима 2012. године и да редовне локане Изборе 2016. дочекују спремни, јер пред грађане могу да изађу поносни на резултате које су постигли.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=PmqH40RkkLQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB