• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Почела изградња ловачког Дома у Жагубици

Izgradnja novog Lovackog centra u ZagubiciЛовачко Удружење "Јован Шербановић", најстарије Удружење на подручју општине Жагубица, добиће ускоро нове просторије. Наиме, у Жагубици је почела изградња Ловачког дома, који ће бити опремљен по најновијим стандардима, а ловци Жагубице  и околине имаће свој простор за организацију  дружења, састанака и других активности које ће допринети бољем раду Удружења. Радове је обишао председник општине Жагубица Сафет Павловић са сарадницима, коме је од стране извођача радова презентован пројекат са скицом објекта у изградњи. Председник Удружења ловаца Бранислав Живковић каже да је објекат од великог значаја, а љубав према лову била је пресудни мотив да се крене у изградњу истог.

"Изградња ловачког Дома је продукт успешне, плодоносне сарадње ловачког Удружења са локалном самоуправом општине Жагубица која изградњу финансира са 2,3 милиона динара, Министарством за пољопривреду, Управом за шуме која је донатор са милион динара и Кинолошким Савезом Републике Србије, који помаже са 100 000 динара. Наравно и знатна средства Ловачког удружења улажу се у овај објекат који има немерљив значај за унапређење ловства и ловног туризма. Такође, посебно истичем добар однос првенствено председника општине Жагубица са ловачким удружењем који се увек налази на услузи и има више него коректан однос са ловцима Хомоља", издваја Живковић.                                       

Комплетна изградња ове монтажне грађевине биће завршена крајем месеца јула, а посао је поверен грађевинској фирми "Галија - ц 4" из Ваљева као најповољнијем понуђачу.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=HvNr824ib90{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB