• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Пантелејски сусрети у Милановацу - 2015

1Pantelejski susreti u Milanovcu 2015Пантелејски сусрети у селу Милановац обележени су по традицији и ове године под покровитељством локалне самоуправе а у режији Туристичке организације и Културно – просветног центара „Јован Шербановић“ Жагубица. Месна Заједница „Врело“ Милановац потрудила се да и ове године буде добар домаћин, те је за све учеснике програма и госте била уприличена богата вечера.

Догађај је обележило гостовање културно – уметничких друштава са подручја Жагубичке општине, који су приказали богат репертоари своје умеће, те је публика са одушевљењем пратила програм манифестације коју је званично, пригодним говором, отворио председник општине ЖагубицаСафет Павловић.

Тихомир Пауновић, председник  Месне заједнице „Врело“ истакао је да  би без финансијске подршке локалног руководства било јако тешко организовати саму манифестацију.

Мештани су се окупили у великом броју, а за организоване сусрете имали су само речи хвале.

Програм је одржан у школском дворишту, где је за ову прилику и потребе школе специјално направљена прелепа позорница која ће убудуће користити ученицима за представљање различитих активности у оквиру школског програма у летњем периоду.

Пантелејски сусрети у Милановцу протекли су весело, а у низу манифестација које се организују  у општини Жагубица, грађане већ у недељу 16.  августа очекују Дани проје и сира у суседном селу Медвеђица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=8nUVDZRmOLA{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB