• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Основна школа у Крепољину обележила 164. рођендан

OS Jovan Serbanovic Krepoljin obelezila 164 rodjendanСвечаном Академијом Oсновна школа "Јован Шербановић" у Крепољину је 09. маја обележила 164. рођендан. Сумирани су резултати рада који имају за циљ пружање адекватних услова који ће задовољити потребе ученика, а школа бити безбедно место за њихов рад, развој и успех. Своје умеће основци су тога дана исказали у получасовном представљању, а програм су пратили руководство општине Жагубица, директори образовних и jавних установа, родитељи, стручни кадар и особље школе. Након програма је за госте уприличен и свечани ручак уз добру песму и музику уживо, а неизоставна је била и поставка лепо декорисаног шведшког стола уз специјалитете здраве хране.

Присутне је поздравио председник општине Жагубица истичући да школа има дугу традицију која је изнедрила преко 160 генерација, лекаре, правнике, економисте и друге. Са задовољством каже да је и сам ђак ове школе, на шта је посебно поносан.

"Неизоставно је да ће и убудуће локална самоуправа улагати значајна средства како за школу у Крепољину тако и за остале школе на подручју општине Жагубица са мотивом унапређења образовања и бољег усавршавања знања", рекао је у свом обраћању председник општине Сафет Павловић.

Директор школе, Горан Милинковић, каже да ће ова установа и даље бити место где рад и воља побеђују, а мисија и визија школе  је првенствено квалитетна настава у интересу деце.

Слоган "У ритму дечјег срца" довољно говори да је све посвећено деци, а присуство челника локалне самоуправе, савета родитеља и осталих  је потврда да се удруженим снагама може урадити много. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=wRAhBE3UbNA{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB