• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Одржана V седница СО Жагубица по хитном поступку

5 sednica SOZ po hitnom postupkuУ Жагубици је 02. септембра одржана пета седница Скупштине општине Жагубица по хитном поступку на чијем је Дневном реду било три тачке за које су одборници могли да гласају. Седници је присуствовало 22. одборника, а по завршетку исте закључак је изнео Небојша Илић, председник СО Жагубица:"Ово је пета седница СО Жагубица сазвана по хитном поступку на захтев овлашћеног предлагача Oпштинског већа општине Жагубица. Имали смо три тачке Дневног реда и то: Предлог решења о именовању в.д директора Културно - просветног центра "Јован Шербановић" Жагубица, Извештај о раду центра за Социјални рад за општине Петровац на Млави и Жагубица и трећа тачка - План рада исте установе за две поменуте општине за 2014. Годину."

За директора Културно - просветног центра "Јован Шербановић" Жагубица од стране одборника, једногласно је именован Драган Зарић, досадашњи вршилац дужности из Жагубице на период од шест месеци, а друга и трећа тачка су такође усвојене већином гласова, чиме ће бити омогућено даље несметано функционисање и рад  установе Центра за социјални рад.

Седници нису присуствовали представници опозиције, а разлози су непознати јер ниједан одборник није оправдао свој изостанак.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=xtXMOHpzsAc{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB