• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Обележен крај школске године у Осаници

Kraj skolske 2014 2015 godine u OsaniciУ присуству више од хиљаду људи, у Осаници је 20. јуна, свечано обележен крај школске 2014/2015 године.    

Завршетак школске године у Осаници се традиционално обележава већ више од 50 година и том приликом најуспешнији ђаци се награђују књигама. Још једна награда и подстицај за следећу школску годину уследиће од стране локалне самоуправе, а то је уређено и проширено школско игралиште и увођење грејања у школу на које се дуго чекало. Ове најаве председника општине Жагубица Сафета Павловића, пријатно су изненадиле присутне, који су његове речи подржали уз велики аплауз и са осмехом на лицу.

Присутнима се обратила и Оливера Пауљескић, народни посланик у Народној скупштини Републике Србије, истакавши задовољство због дуге традиције трајања ове прославе. Она је том приликом  подсетила и на даље кораке напредовања школства у општини Жагубица.

У име Школске управе и свих колега, ђацима је на успешно завршеној школској години честитала директоркаОсновне школе „Моша Пијаде“ Жагубица Снежана Николићи пожелелаим пуно успеха у даљем раду и учењу.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=u-K19vzrYg8{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB