• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Новогодишња недеља обележена у Крепољину


novogodisnja nedelja krepoljin 1Последња недеља децембра обележена је пригодним садржајима и у Oсновној школи "Јован Шербановић" у Крепољину. Дане пред празнике ученици и наставници искористили су да креативношћу осмисле различите садржаје којима ће завршити прво полугодиште школске    2013- 2014.године, те су организовали дедамразијаду, лутрију са богатим наградама, Новогодишњу журку...

"Најзанимљивија је Новогодиша лутрија која се традиционално организује дуги низ година, а организатори су ученици осмог разреда. Мислим да је лутрија протекла у врло лепом амбијенту са великим интересовањем што ме јако радује. Награде су биле примерене жељама деце тако да је, прва награда био таблет рачунар. Журком ћемо окончати прво полугодиште и у сусрет новогодишљим празницима кренути лепо расположени", рекла је Микица Петровић, разредни старешина осмог разреда.

Приређен је и кратак програм где су се представили победници такмичења "Ја имам таленат" које је такође оранизовано у оквиру школских наставних активности. У периоду пред празнике ученици показују највише маштовитости, која до изражаја долази када се свечано ките и украшавају учионице и остале просторије школе. Основци крепољинске школе и ове године су врхунски украсили свој простор.На крају Новогодишње недеље, задовољни постигнутим резултатима, ученици и запослени крепољинске основне школе са припадајућим одељењима ђускали су уз музику уживо, грицкалице и слаткише и тако завршили прво полугодиште и направили леп увод за предстојеће празнике.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=GrhQj5QHZ9s{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB