• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Нови изглед најважније установе

opština ŽagubicaОличење једног града или варошице, представља зграда Општине. Као најважнија институција  требало би да плени и својим спољним изгледом.

Зграда локалне самоуправе општине Жагубица налази се у центру Жагубице, чиме представља и срце самог места.  Оронула и ољуштена фасада зграде локалне самоуправе, показатељ је да се о њеном спољашњем изгледу није водило рачуна.

Ипак, новоформирано руководство локалне самоуправе решило је да се побрине око  спољашњег изгледа ове зграде, који је нарушавао слику центра варошице.

Након урађене фасаде на згради Општине, уследило и сређивање унутрашњих зидова, чиме је у најкраћем року ова институција постала репрезентативна. Са уређењем се није стало, тренутно се изводе додатни радови на уређењу дворишта, а извођач је Јавно комунално предузеће „Белосавац“ Жагубица.

Обзиром да радници ужурбано раде како би се све заврило у што краћем периоду, дворише ове установе добило је тротоаре од 130 метара као и рампу на улазу у двориште, која регулише саобраћај. Следи асфалтирање целог дворишта и обележавање паркинг места, затим озелењавање и украшавање дворишта цвећем, а поред тога, саградиће се и мали летњиковац, чиме ће ова установа добити нов, савремен изглед.

 

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=WY-kxuducVc&feature=youtu.be{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB