• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Најављени радови на потесу „Лопушњак”

-Radovi na brdskim putevima u opstini ZagubicaСа тенденцијом спајања крепољинског и осаничког атара и спајања са путем који води према Кучеву, изводе се послови на уређењу путева на потесима перовача и вртеч.

Руководство општине Жагубица одазвало се на позив Савета две месне заједнице, Крепољина и Осанице, а започети радови се обављају по планираној динамици у шта се лично уверио и председник општине Сафет Павловић, обилазећи терен. Иначе, мештани су до сада до имања и салаша ишли обилазном деоницом која је била знатно даља и којом се могло кретати искључиво пешака.

Из разговора са житељима Осанице и Крепољина, председник општине Жагубица, информисао се о текућим радовима, као што су релације које још треба одрадити, како би се боље функционисало у овом делу на граници два насеља. Такође је мештанима обећао да ће бити уређени и делови путева на потесу Лопушњак.

Брдских и атарских путева на територији општине Жагубица је много, али је оних неуређених све мање, јер је локална самоуправа одлучна у намери да свима обезбеди добру проходност на локалним саобраћајницама како би лакше и лепше живели.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=h-ltU4M-0H8{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB