Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Обележен крај школске године у Осаници

Kraj skolske 2014 2015 godine u OsaniciУ присуству више од хиљаду људи, у Осаници је 20. јуна, свечано обележен крај школске 2014/2015 године.    

Завршетак школске године у Осаници се традиционално обележава већ више од 50 година и том приликом најуспешнији ђаци се награђују књигама. Још једна награда и подстицај за следећу школску годину уследиће од стране локалне самоуправе, а то је уређено и проширено школско игралиште и увођење грејања у школу на које се дуго чекало. Ове најаве председника општине Жагубица Сафета Павловића, пријатно су изненадиле присутне, који су његове речи подржали уз велики аплауз и са осмехом на лицу.

Присутнима се обратила и Оливера Пауљескић, народни посланик у Народној скупштини Републике Србије, истакавши задовољство због дуге традиције трајања ове прославе. Она је том приликом  подсетила и на даље кораке напредовања школства у општини Жагубица.

У име Школске управе и свих колега, ђацима је на успешно завршеној школској години честитала директоркаОсновне школе „Моша Пијаде“ Жагубица Снежана Николићи пожелелаим пуно успеха у даљем раду и учењу.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji