POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Дан школе у Лазници

Obelezen Dan skole u Laznici 2015Основна школа ‘’Јован Шербановић’’ у Лазници koja је са радом почела давне 1865 године, у суботу, 20. јуна, обележила је свој Дан и завршетак школске године.

У оквиру обележавања Дана школе, изведен  је пригодни програм који су припремили ђаци у сарадњи са својим наставницима и учитељима, а најуспешнији су и награђени.

Приредби коју су извели ученици школе присуствовали су и челници локалне самоуправе, на челу са председником општине Сафетом Павловићем, који је на самом почетку свечаног дела програма  поздравио присутне и истакао да локална самоуправа подједнако води рачуна о свим школама на територији општине.

Према речима директора школе  Станише Зрнкаревића, сарадња са локалном самоуправом је изузетна од 2012.године, од када људи y општини имају разумевања за потребе ђака и професора, те је у претходном периоду урађено доста тога на реновирању и техничкој адаптацији зграде школе.

Приредбу је пратила и Оливера Пауљескић, народни посланик у Скупштини Републике Србије, Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица, Душан Милосављевић, помоћник председника општине, Милена Пајић, передседник СО Жагубица, као и директори јавних предузећа и установа.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji