Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Асфалтирање улица у Лазници

Asfaltiranje ulica u Laznici 2015Богата грађевинска сезона је у пуном јеку и у насељу Лазница где се тренутно ужурбано ради на асфалтирању једне од најпрометнијих и до сада најугроженије улице када су атмосферске падавине у питању.

Према речима Љубише Микуљевића, председника Месне заједнице "Јединство" Лазница, дуго се чекало на реализацију овог пројекта, чак 50 година, и сва упорност и воља нису били довољни да се постигне договор са предходним општинским властима. "Садашња гарнитура локалне самоуправе, на челу са председником Сафетом Павловићем, све што је обећала и испунила је", истакао је председник Месне заједнице.

„Обећано – испуњено“ је управо и главни мото председника општине Жагубица који је обишао наведене радове и истакао своје задовољство њиховом финализациојом. То нараво није све. Према његовим речима, оно што тек следи је уређење атарских путева, крпљење ударних рупа и наставак богате грађевинске сезоне у свим насељима, а пред крај ове или почетком наредне године сви мештани насеља Лазница добиће и потпуно уређен Дом културе и уређен центар насеља који ће више личити на уређено градско шеталисте уместо досадашњег лошег стања у коме се налази. У овом тренутку за многе недокучиво и невероватно обећање, али судећи према досадашњем деловању председника општине, сасвим реално.

Своје задовољство радовима у Лазници није нико могао да сакрије-почев од председника општине, представика Месне заједнице, а нарочито мештана - од најстаријих до најмлађих.

Kако са поносом истичу мештани овог дела насеља, ова улица убрзо ће постати најлепша улица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji