Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Дечија олимпијада у Јошаници

Decija olimpijada u Josanici 2015Олимпијске игре у којима учествују деца од 1. до 4. разреда основних школа, организоване су по други пут у општини Жагубица, a oве године домаћин Дечије олимпијаде  било  је истурено одељење ОШ ’’Моша Пијаде’’ у Јошаници.

Спортски догађај окупио је 220 ученика - централне и свих истурених одељења ОШ ‘’Моша Пијаде’’, а сваке године домаћин је друго насеље општине.

Олимпијада се одвијала у четири дисциплина: мали фудбал, између две ватре, стони тенис и атлетика.

„Циљ ове Олимпијаде је промоција спорта међу младима, као начина да буду здрави, али и промоција здравог, безбедног одрастања , а уједно и добра прилика да се деца играју, такмиче, али и стварају пријатељства, без обзира на то ко ће на крају освојити медаљу“, истакла је Снежана Николић, директор Основне школе „Моша Пијаде“ Жагубица.

Манифестацији је присуствовао и председник општине Жагубица Сафет Павловић, који је уједно искористио прилику да обиђе просторије школе, како би сагледао тренутне услове у којима се школују основци Јошанице и како би било стављено у функцију оно што недостаје. Председник је том приликом најавио реновирање школе и обећао адекватније услове образовања у свим школама у општини.

Најбољи учесници Дечије олимпијаде на крају такмичења добили су пехаре и медаље, а дан су завршили прослављујући са својим вршњацима и наставницима. Домаћин следеће олимпијаде је насеље Вуковац.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji