Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Дан ОШ "Мошa Пијаде" у Жагубици

Dan osnovne skole u ZagubiciРођендански поклон локалне самоуправе у Жагубици ученицима и свим запосленим за 179. рођендан Основне школе ’’Моша Пијаде’’ је лепши и функционалнији екстеријер што ће им обезбедити знатно боље услове рада и постизање још бољих резултата. Према речима председника општине Жагубица, истурено одељење ове школе у Осаници добиће нов систем за грејање.             

Пригодним програмом обележен је Дан ОШ ‘’Моше Пијаде’’ у Жагубици, која са истуреним одељењима у околним насељима – Осаници, Милатовцу, Сувом Долу, Јошаници и насељима Вуковац и Рибаре броји 470 ученика у овој школској години и сви они учествовали су у припреми и реализацији обележавања рођенданске прославе своје школе која има дугу традицију постојања и рада.

На самом почетку програма присутнима се обратио  председник општине Сафет Павловић, и уз поклон за ову школску годину упутио и најлепше жеље наставном кадру, свим запосленима, а нарочито ученицима.

Одговоран и савестан рад свих запослених у протеклих годину дана резултирао је бројним учешћем ученика ове школе на такмичењима различитих нивоа где редовно постижу добар пласман и одличне резултате, а овом приликом најуспешнији међу њима су и награђени.              

Најсвечанијем и најважнијем дану за основну школу у Жагубици присуствовали су и чланови локалне самоуправе пружајући својим присуством и моралну подршку да ученици и наставни кадар наставе са овако добрим радом и даље.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji