Општина Жагубица

Мештани општине Жагубица посетили Новосадски сајам

Novosadski Sajam poljoprivrede 2015Локална самоуправа општине Жагубица и ове године потпомогла је пољопривредним прозвођачима да отпутују на 82. Међународни пољопривредни сајам који се традиционално одржава у Новом Саду, и тамо се упознају са најновијим достигнућима машина и опреме за пољопривредну производњу.

У циљу остваривања што бољих резултата у свим областима пољопривреде у Хомољу, пре свега сточарству, локално руководство је у сарадњи са канцеларијом за пољопривреду организовало путовање за 150 пољопривредника који су се на Сајму, судећи по утисцима, лепо провели.

Упознавање са савременим технологијама машина и опреме коју је у Новом Саду представило више од 1500 излагача из земље и иностранства позитивно је утицало на пољпопривреднике који ће део виђеног применити и у свом газдинству и тако побољшати производњу и сопствене приходе.

Иначе, одлазак на Сајам пољопривреде уз подршку и помоћ локалне власти oпштине  Жагубица традиција је која датира годинама уназад  и наставиће се надаље на обострано задовољство, како пољопривредника, тако и организатора који свакако препознају добре стране оваквих манифестација које доприносе постизању ефективнијих и добрих  приноса.


Arhiva

Main Menu