Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Мештани општине Жагубица посетили Новосадски сајам

Novosadski Sajam poljoprivrede 2015Локална самоуправа општине Жагубица и ове године потпомогла је пољопривредним прозвођачима да отпутују на 82. Међународни пољопривредни сајам који се традиционално одржава у Новом Саду, и тамо се упознају са најновијим достигнућима машина и опреме за пољопривредну производњу.

У циљу остваривања што бољих резултата у свим областима пољопривреде у Хомољу, пре свега сточарству, локално руководство је у сарадњи са канцеларијом за пољопривреду организовало путовање за 150 пољопривредника који су се на Сајму, судећи по утисцима, лепо провели.

Упознавање са савременим технологијама машина и опреме коју је у Новом Саду представило више од 1500 излагача из земље и иностранства позитивно је утицало на пољпопривреднике који ће део виђеног применити и у свом газдинству и тако побољшати производњу и сопствене приходе.

Иначе, одлазак на Сајам пољопривреде уз подршку и помоћ локалне власти oпштине  Жагубица традиција је која датира годинама уназад  и наставиће се надаље на обострано задовољство, како пољопривредника, тако и организатора који свакако препознају добре стране оваквих манифестација које доприносе постизању ефективнијих и добрих  приноса.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji