Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Уређивање места “Извор’’ у Жагубици

Uredjivanje naselja Izvor u ZagubiciДео Жагубице, на самом улазу у насеље из правца Петровца, ускоро ће добити сасвим ново рухо – лепши и функционалнији изглед захваљујући решеним имовинско – правним односима који су до сада представљали основни “камен спотицања” у том смислу.

Решење питања имовинских односа и укњижење имовине на име власника – Дирекције за изградњу, на месту званом "Извор" у Жагубици, у близини балон-хале, отворило је пут за уређење овог дела насеља и његово привођење намени. Радници извођача,  ЈКП ’’Белосавац’’,  су већ на терену и увелико се ради на његовом рашчишћавању, а ових дана обишли су их и представници локалне самоуправе.

Како је изјавио председник општине Жагубица, господин Сафет Павловић, овај део насеља биће сада стављен у функцију мештана општине, а своју намену добиће и оближња зграда изграђена пре неколико година која ће сада највероватније бити дата на коришћење наставницима средње школе који би користили гарсоњере. Уређен ће бити и простор око балон хале, као и игралишта за мали  фудбал и тенис.

Ово је само још један у низу ваљаних потеза локалне самоуправе, али крупан корак у историји овог дела насеља.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji