Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Комплетна канализациона мрежа у Жагубици до краја 2015. године

Kanalizaciona mreza u Zagubici do kraja 2015Жагубица ће ускоро добити комлетну канализациону мрежу на коју се дуго чекало. Оно о чему се дуже од деценију много причало и што није пошло за руком ниједној претходној, урадиће ова општинска власт, на челу са председником, Сафетом Павловићем и то, како је истакао – до краја ове године. Тренутно се изводе радови у Улици Станоја Главаша, у близини центра насеља Жагубица. Након постављања канализационих цеви, ова улица биће пресвучена асфалтом и тиме добити сасвим нови изглед, али и функционалност.

Радове, за које су задужени радници ЈКП ”Белосавац”, обишао је председник општине Жагубица, Сафет Павловић, са својим сарадницима - председником Cкупштине и својим замеником.

“Завршени су радови у још две улице - Цара Лазара  и Југ Богдановој. Радови у Главашевој улици изводе се у дужини од 170 метара, након тога,у августу месецу, уследиће асфалтирање ове улице, тако да смо самим почетком грађевинске сезоне кренули да решавамо најзначајније проблеме.У току лета уследиће радови на завршетку главног постројења за пречишћавање отпадних вода и до краја године очекује се прикључење свих објеката где за то постоје могућности на канализацију”, изјавио је Љубиша Јовкић, заменик председника општине.

Његове речи потврдио је и господин Сафет Павловић, али и најавио богату грађевинску сезону и ове године: “Крећу радови у свим насељима – крпљење ударних рупа, сређивање домова културе, затим изградња водоводне мреже и решавање животних питања свих мештана у насељима Сиге, Крупаја, Милановац и Близнак, као и рад на осталим водоводним мрежама, асфалтирање улица и сређивање атарских путева по свим насељима”. Тиме се наставило са досадашњом праксом коалиције СПС-СНС-група грађана да одређена кључна питања буду решена по први пут у историји појединих насеља, на задовољство свих мештана.

Председник општине подсетио је и да су скоро сва обећања која је дала владајућа коалиција до сада и испуњена, а у појединим насељима и више од тога и да је општина Жагубица једна од ретких општина која се таквим резултатима може похвалити и обећао да ће се овако озбиљним радом наставити и даље.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji