Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Следи завршна фаза радова на изградњи ловачког дома

Potpisivanje ugovora zavrsne faze radova na Lovackom domuРадови на завршетку изградње ловачког Дома у Жагубици биће настављени у најкраћем року , па је с тим у вези у петак 24. априла уприличено потписивање уговора са новим извођачима радова. Уговор су потписали Бранислав Живковић, председник  Ловачког удружења „Јован Шербановић“ и Владимир Михајловић, власник фирме „Микси колор“ - која ће бити извођач радова на дому, у присуству заменика председника општине Жагубица Љубише Јовкића и Светомира Пејића, управника ловишта.

Бранислав Живковић, председник Ловачког удружења „Јован Шербановић“ рекао је да је у протеклом периоду постигнут велики успех изградњом ловачког Дома који је од изузетне важности за ловце, како општине Жагубица, тако и шире:

„Заједнички продукт добре сарадње локалне самоуправе и ловачког удружења полако добија своју завршницу која ће бити подједнако корисна за све: ловце, туристичку понуду и понајвише локални развој Хомољске општине Жагубица“, истакао је Живковић након потписивања уговора.

Извођач предстојећих радова обавезао се да ће планиране активности спровести у складу са уговорном обавезом, а послове завршити по договореном плану.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji