Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ускршња играоница – група зечићи

Uskrsnja radionica u vrticu Poletarac 2015Установа за децу „Полетарац“ Жагубица радосно је дочекала и Ускрс, најрадоснији Хришћански празник. Играоница организована овим поводом у оквиру мешовите групе малишана протекла је весело и маштовито. Група враголастих зечића узраста од 2 до 3,5 године спремно је дочекала госте где је игром, песмом и креативношћу показала мали делић онога што свакоднево уче заједно са васпитачима Данијелом Јовић и Невеном Кекић.

Весели, чили, раздрагани, радознали и знатижељни како их у једној реченици представља васпитно особље, ова групица деце веома добро спроводи углавном све садржаје, а посебно празничне. Максимално ангажовани на крилима маште са много питања и истовремених одговора шарали су јаја заједно са родитељима, а лепим кратким песмицама, помало стидљиво, свима послали најтоплији поздрав.

Украшена, обојена јаја, красиће ормариће, наредних дана, а мали невидљиви зека остаће само у причама до наредног Ускрса. До тада ће девојчице и дечаци „групе Зечићи“научити мноштво још лепших прича које ће представити неки наредни пут.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji