Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана Ускршња туцијaда

Tucijada Zagubica 2015Васкршња туцијада одржана је по трећи пут у Жагубици. И ове године манифестација је била веома посећена, а такође се одазвао и велики број такмичара, како деце тако и одраслих.

Долазак његовог Преосвештенства, Владике Браничевског Игњатија Мидића, увеличао је радостан догађај - „Туцијада 2015“, који је започео освештењем реновираног парохијског дома у Жагубици, а затим и свечаном литургијом. Поред мноштва верника, служба је пропраћена и од стране Сафета Павловића, председника општине Жагубица са сарадницима.

Богат програм, који је отворила Оливера Пауљескић, посланик у Народној скупштини, садржај је овогодишње туцијаде где су учешће узели: Удружења жена из Жагубице и Лазнице, Ненад Дервишевић из Лазнице, као и Основна школа из Крепољина. Главни организатор манифестацие је уз подршку локалног руководства, Туристичка организација општине Жагубица.

Награде су заслужено добили у категорији за најјаче ускршње јаје:  за прво место Стефан Рајковић, за друго Матеја Лазић, а за треће Стефан Јоргонић из Осанице, док је најлепше  украшено ускршње јаје имала Драгана Милосављевић из Жагубице. Награде су обезбедили спонзори и то: за треће место СТР „Алекс“ Жагубица, за друго предузеће „Дарком“ Жагубица, а за прво Рекреативно – угоститељски центар „Млавске Терме“ Ждрело.

Награду победнику за најлепше украшено ускршње јаје даривала је Туристичка организација општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji