Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Прво место за шахисте општине Жагубица у Кличевцу

Prvo mesto za sahiste opstine Zagubica u KlicevcuУ оквиру лиге шахиста Браничевског округа у Кличевцу је ове године одржано традиционално окупљање љубитеља шаха. Учешће је узело 24. такмичара, укупно четири екипе, међу којима и општина Жагубица чији је шаховски клуб основан почетком 2015.

Заслужено прво место у конкуренцији добрих шахиста округа подстицај је члановима клуба „Врело“ Жагубица за постизање још већих успеха:

„С обзиром да је клуб основан недавно, задовољан сам постигнутим успехом на првом већем такмичењу на коме је екипа из Жагубице учествовала. Надам се да ћемо и на наредним такмичењима остваривати позитивне резултате“, рекао је председник Шаховског клуба општине Жагубица Зоран Керић.

Пехар, као награду за првопласираног, уручио је г – дин Миодраг Радишић, председник Скупштине Шаховског Савеза Браничевског округа капитену жагубичког клуба Николи Јовкићу. Иначе, постигнут успех на такмичењу у Кличевцу  резултирао је и пласман у већи ранг, лигу централне Србије зона исток, за које се чланови клуба „Врело“ Жагубица увелико припремају.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji