Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Обележен 7. април – Светски Дан здравља

Obelezen dan zdravlja u ZagubiciСветски дан здравља, 7. април,  који је ове године посвећенбезбедности хране под слоганом: „Од њиве до трпезе – здравствено исправна храна“, обележен је пригодним садржајима и презентацијама и у општини Жагубица.

Према речима директора Здравствене установе у Жагубици др Слободана Огњановића, седми  дан месеца априла био је добар повод да се широј јавности скрене пажња на теме које су од великог значаја за глобално здравље. Директор још истиче да је по календару предвиђених активности већина реализована у вртићу и школама, као и у самој Здравственој установи , чиме ће се подићи свест становништва различитих популација о правовременом лечењу.

Осим промоције здравијег живота, заједнички циљ Светске здравствене организације и здравствених установаширом земље је, да се као и свих претходних година  интензивирају здравствено васпитне активности које су ове године биле усмерене на повећање нивоа свести о значају здравствене исправности хране и могућим последицама по здравље.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji