Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Туристичка организација општине Жагубица на " Витез фест - у " 2015

vite-fest-2015

Туристичка организација општине Жагубица, учествовала је на другом "Витез фест - у" на Београдској тврђави, 04. априла 2015. године.

Манифестација „Витез фест“ – мултимедијални витешки спектакл, ове године одржана је под слоганом: „Клинци и клинцезе, постаните принчеви и принцезе!"у организацији Краљевског реда витезова на челу са Њ.К.В. Кнегињом Линдом Карађорђевић.

Крoз крeирaњe и прoдукциjу jeдинствeнoг спeктaклa зa дeцу и туристe, "ВИTEЗ ФEСT" нa инoвaтивaн и eдукaтивaн нaчин пoвeзуje бajкoвитo врeмe витeзoвa и мoдeрнo дoбa, Бeoгрaдску тврђaву Дeспoтa Стeфaнa и Кaмeлoт Крaљa Aртурa, витeшкe турнирe и кoмпjутeрскe игрицe, срeдњeвeкoвнe хaљинe и висoку мoду, тeaтaр и мултимeдиjaлнe инстaлaциje, двoрску музику и тeхнo, кoвaни мaч и хoлoгрaм, Србиjу и свeт.

За све Туристичке организације били су обезбеђени бесплатни штандови.

Туристичка организација општине Жагубица представила је туристичку понуду општине Жагубица брендовима Хомоља - Хомољским медом, пастрмком ,пекмезима, ракијом, сирупима, промотивним материјалом, сувенирима и ношњом.

Све наведено привукло је велику пажњу посетилаца који су се распитивали о Хомољу, куповали домаће прозводе и фотографисали се са паром у ношњи који је представљао општину Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji