Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржано окружно такмичење рецитатора Браничевког округа

Okruznas smotra recitatora u ZagubiciОпштина Жагубица угостила је у суботу 04. априла рецитаторе свих осам општина Браничевског округа. Прелепе стихове казивало је више од 60. такмичара који су са пуно емоција доживљавали сваку изговорену реч предивних песама врхунских песника. Сама драж такмичења достигла је управо и свој циљ, а то је да се представе прелепи стихови српске поезије које су ученици свих школа Браничевског округа приказали са поносом и то баш у Жагубици што је организаторима посебно задовољство.

Директор Основне школе „Моша Пијаде“ Снежана Николић, истакла је да је само такмичење протекло веома коректно и такође захвалила свима на доброј сарадњи и ове године.

Заслужено, најбољи су се истакли и овог пута. Победили су, у категорији млађег узраста: треће место Анастасија Стокић, друго Ања Јовановић, а прво Вера Поповић. У средњем узрасту најбољи је био Урош Убитаб, друго место припало је Анђели Новаковић, а треће Павлу Обрадовићу.

Од 14. такмичара колико их је било у категорији средњошколаца најбоље се показала песма коју је казивала Емилија Дачић, ученица Техничке школе Жагубица, док су друго и треће место заузели Ивана Милићев и Марко Милчић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji