Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Жагубички средњошколци добили признања Црвеног крста

Dodela yahvalnica Crvenog krsta ZagubicaТрадиционална додела захвалница и значки ученицима који су се први пут одазвали акцији ДДК, обављена је у Техничкој школи у Жагубици. У знак захвалности за учешће у акцији Црвени крст Жагубица у сарадњи са Институтом за Трансфузију крви Србије припремио је признања за 19. ученика Техничке школе.

Поносан на даваоце који су изразили вољу да некоме помогну, присутне је поздравио директор Душан Милосављевић :„Користим прилику да у име ученика и радника школе изразим захвалност новим добровољним даваоцима крви који су на овај начин помогли онима којима крв живот значи“, истакао је директор Техничке школе Жагубица.

Подела захвалница била је једна од прилика да се ученицима појасне нека од питања која се врло често постављају пре давања крви, а то је са задовољством учинио Немања Џодић стручни сарадник Института за трансфузију крви Србије, захваливши свима који учествују у хуманитарним акцијама и тиме сакупљају драгоцену течност за оне којима је преко потребна.

Секретар Црвеног Крста Жагубица Дејан Николић, рекао је да је у задњих пар година ниво свести о давању крви код грађана подигнут, а број даваоца повећан, највише захваљујући претежно младима. Такође је позвао све заинтересоване да се одазову пролећној акцији ДДК која ће се одржати у понедељак 06. априла.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji