Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општинско такмичење рецитатора у Жагубици окупило 35. учесника

Opstinsko takmicenje iz recitatorskeOпштинско такмичење рецитатора према плану и програму основних и средњих школа одржано је у Жагубици 27. марта. Учесници, којих је било 35, жирију су задали веома тежак задатак који је успешно приведен крају, а председник комисије Драган Стијовић истакао је да је такмичење протекло веома коректно: „Деца су рецитовала претежно познате песме, а посебно истичем да је било изванредних рецитација за које су се учесници такмичења баш потрудили. Победници су:  у категорији млађих разреда, Никола Малиновић , у средњем узрасту Маја Радосављевић, а од средњошколаца прво место је освојила Емилија Дачић.“

Културно – просветни центар „Јован Шербановић“ је и ове године био у улози организатора, а директор установе Драгиша Вучковић је о самом такмичењу рекао да је све протекло у најбољем реду, оцењивачка комисија је добро одрадила посао и једногласно одлучила о победницима.

„Првопласирани ће се такмичити даље, а наградили смо их добрим књигама. Следи окружна смотра рецитатора такође у Жагубици 04. априла, где ће поред ученика из општине Жагубица учествовати и представници осталих општина Браничевског округа“, прецизирао је Вучковић.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji