Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Формиран шаховски клуб општине Жагубица

1Turnir u sahu u Laznici 2015Брзопотезни шах, познатпод називима „блиц“ и „цуг“, где сесви потези морају одиграти у унапред утврђеном времену краћем од 15. минута, све више добија на популарности. Игра се према правилима убрзаног шаха ФИДЕ,Светске шаховске федерације,  једне од најдинамичнијих спортских организација света.

Такмичења и турнири који се организују ради стицања новог знања и учења шаха као дисциплине броје све више учесника, како одраслих тако и деце која покажу заинтересованост а имају талента.

Са циљем подизања шаховске културе и знања на научној, креативној и културној основи, општина Жагубица је у сарадњи са месним заједницама ове године оформила шаховски клуб који је недавно почео са радом. Организујући турнире по насељима где је до сада учешће узело више од 30такмичара из три насеља, овај спортски клуб добија све више чланова наводи Зоран Керић, председник шаховског клуба жагубичке општине и додаје да се нови полазници  у клуб могу учланити сваког дана од  07 – 15 сати.

Иначе, шаховки турнир који је у Лазници организован 22. марта, један је од посећенијих турнира. Победник је Илија Аврамовић, а учешће је узело 15. играча.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji