Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Извештај са 51. седнице Oпштинског већа

51 sednica Opstinskog veca ZagubicaСедница Oпштинског већа општине Жагубица којом је председавао Сафет Павловић, председник општине, садржала је низ важних питања о којима су разматрали чланови већа, директори предузећа и остали представници ресорних одељења Oпштинске управе.

На 51. седници говорило се о 40. тачака, од којих ће одборници СО на наредном заседању гласати за: Предлог Одлуке о јавном задуживању општине Жагубица, Предлог о измени и допуни предлога плана капиталних инвестиција за 2015. годину, Предлог годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Жагубица за 2015. годину, план рада за 2015. и извештај о раду за 2014. годину Културно – просветног центра „Јован Шербановић“ Жагубица, Предлог одлуке о локалним комуналним таксама, Извештај о раду ЈП Дирекције за изградњу и развој, Извештај о раду ЈП Туристичке организације општине Жагубица за 2014. годину, Захтев поменутог предузећа за добијање сагласности на одлуку о измени и допуни статута, Извештај о раду Општинске управе општине Жагубица и Извештај о пословању ЈКП „Белосавац“ Жагубица.

Поред поменутих тачака, већници су гласали и за Предлог Правилника о измени и допуни правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Општинској управи општине Жагубица, Предлог чланова Организационог одбора за 13. Сабор Врела Хомоља као и програм подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Жагубица за 2015. годину.

По одлуци Општинског већа општине Жагубица, многобројни захтеви за новчану и друге врсте помоћи биће прослеђене надлежним инстутуцијама на разматрање и усвајање.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji