Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Вртић „Полетарац“ – група „Бубамарице“

1Vrtic Poletarac - grupa BubamariceАнгажовање деце у Предшколској установи „Полетарац“ у Жагубици сваким даном је другачије, испуњено разним догодовштинама. Васпитачи им помажу да пуно тога науче и да тако представе себе и таленат који поседују.

Деца околних насеља где нема издвојених одељења, свакодневно путују у вртић, како би се дружила са осталим другарима. Припремајући се за веће обавезе и полазак у школу, кроз игру презентују разне песмице, приче и још по нешто заједно са васпитачицом Милицом Станојев. Зову се „Бубамарице“, а долазе из Осанице, Рибара, Јошанице, Вуковца и Милатовца.

На путу ка остварењу својих идеја путујућа група „ Полетарца“ лаганим корацима иде напред стално учећи занимљивости које поделе међусобно у вртићу, а затим и појединачно код куће са осталим члановима породице. По речима васпитача путујуће групе дечјег вртића „Полетарац“ Милице Станојев, јако су талентовани и потребно им је врло мало помоћи да остваре оно што желе.

„Припрема за полазак у школу је дуготрајан процес и захтева доста смишљености, знања, разумевања, такта, поверења и залагања одраслих, како васпитача тако и родитеља, па се сходно томе и трудимо да све одрадимо како треба да би се касније што боље уклопили у нову средину“, додаје васпитачица Милица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji