Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општина Жагубица на Сајму туризма у Београду

1Sajam turizma 2015 - ZagubicaМеђу мноштвом излагача на 37. Mеђународном сајму туризма, туристичке потенцијале општине Жагубица представила је Tуристичка организација новим промотивним активностима природних лепота овог краја и културно-историјских споменика, али и адекватном понудом на лицу места – уз гастрономске специјалитете, понудом јединствених здравих производа из природом незагађеног Хомоља, што уз препознатљиву љубазност домаћина чини уоквирен туристички производ  коме  се гости увек враћају.

И ове године сајам туризма је био јединствена прилика за привлачење што већег броја туриста, уговорање посета на лицу места, а све је већи број интересената за куповину на велико домаћих производа здраве хране из Хомоља.

Адекватно представљање Жагубице на овако престижној манифестацији и сву потребну помоћ туристичкој организацији, омогућила је општина Жагубица  на челу са председником општине, господином Сафетом Павловићем, како је истакла Мартина Лукић, директор ТО и захвалила се у име свих мештана.

Одличну сарадњу са општином Жагубица истакли су и сви овогодишњи излагачи на штанду Туристичке Организације Жагубица, а јединственост Хомоља као правог бисера туристичке понуде, никога није оставила равнодушним, укључујући и представнике Египта. Своје лепе утиске из Жагубице поделили су са нама и представници највећих туристичких брендова и у нашој земљи. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji