Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Омладина Јошанице добила нову просторију

Otvorena prostorija za mlade u JosaniciЛокална самоуправа општине Жагубица уредила је простор који ће користити омладина села Јошаница и тако удовољила захтевима младих у Месној заједници „Будућност“. Просторију која се налази у склопу Дома културе користиће популација младих за организацију и реализацију разноврсних активности. Лепо уређен ентеријер опремљен је основним потребштинама кухињом и тоалетом као и новим намештајем и телевизором. Отварању је присуствовао Сафет Павловић, председник општине Жагубица са најближим сарадницима, председник месне заједнице из Јошанице Жељко Цојкић, као и већина омладине која ће просторију и користити.

С обзиром да у поменутом насељу до сада није постојала просторија у којој ће се окупљати млади нараштаји присутни су са председником општине Жагубица и представницима локалне управе поделили и позитивне утиске и ведро расположење.

Жељко Цојкић, председник Месне заједнице села Јошаница поручио је младима да чувају простор који им је дат на коришћење и захвалио руководству општине Жагубица што су истпунили захтев Савета Mесне заједнице „Будућност“ који је проистекао на иницијативу сеоске омладине.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, обећао је омладини да ће за неколико дана добити и бежични интернет који тренутно недостаје како би просторије биле функционалније, тако да ће сви услови бити испуњени, а остаје само да се просторије лепо чувају и уредно одржавају како би дуже биле у употреби и служиле на свеопште задовољство.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji