Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Фк „Хомољац - АСА“ Жагубица започео припреме за пролећни део првенства

FK Homoljec - ASA poceo sa pripremama 2015Фудбалери фудбалског клуба „Хомољац“ из Жагубице започели су припреме за пролећни део првенства који почиње 15. марта и траје до 20. јула. У наредном периоду поред локалне управе клуб ће спонзорисати компанија АСА Еко д.о.о из Београда тако да ће се фудбалери Хомољца од ове сезоне на терену играти под новим именом „Хомољац – АСА“. Како би фудбалери имали што боље услове, пре извесног времена локална самоуправа реновирала је кровну конструкцију зграде коју заједнички користе „Хомољац“ и Oпштински фудбалски клуб „Хомоље“, а од ове сезоне добиће и комплетно сређене свлачионице. Текуће радове обишао је Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица заједно са руководством клуба.

„Као и до сада, помажемо реконструкцију спортских објеката на територији општине Жагубица тако да смо данас обишли текуће радове на објекту фудбалског клуба „Хомољац“ где се комплетно реновирајупросторије свлачионице, купатила и простора који ће користити службена лица. Радови ће према плану, бити завршени до почетка пролећног дела првенства. Реновирање поменутих просторија било је неопходно, како би се клубу омогућило да услови буду прилагођени степену и рангу такмичења у коме се налази“, истиче Јовкић.

Пред почетак припрема одржан је и састанак где су се чланови клуба заједно са тренером Владимиром Симеоновићем, оквирно договорили како ће и под којим условима играти са циљем постизања ефективних и добрих резултата.

О амбицијама „Хомољца“, играчима и предстојећој фудбалској сезони председник клуба Данко Јовкић, каже:„Амбиције клуба су да изборимо прво место, с обзиром да смо прошлу сезону завршили на другом, а такође и да први пут у историји клуба уђемо у српску лигу. Мислим да ћемо у томе успети с обзиром да имамо квалитетне и добре играче. Тренутно имамо 18. фудбалера, прелазни рок траје до 13. Фебруара, а припремна утакмица је 11. овог месеца, тако да ћемо по завршетку утакмице знати колико нам је још играча потребно“.

Прва првенствена утакмица одиграће се 15. марта на стадиону у Жагубици. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji